Alfonso the cat in Sucevita

A woman goes to work in the fields of Lapus Country

Hay harvest in Ieud

Hay harvest in Ieud

Hay harvest in Ieud

Viata in satele romanesti

Cultura rurala este inca foarte prezenta in Romania, iar caracteristici ale stilului de viata din perioada medievala s-au pastrat pana in prezent si pot fi remarcate pretutindeni in satele romanesti. 

Model de program

Pentru multi dintre strainii care viziteaza Romania, acest tur este o incursiune in trecut, intr-o tara in care traditiile sunt inca vii, unde oamenii de la tara nu si-au pierdut relatia primordiala cu natura inconjuratoare, iar oamenii care apartin comunitatii traiesc inca in stransa legatura unii cu altii.

Pe parcursul acestui tur, veti avea ocazia sa petreceti cateva nopti in casele taranesti, sa gustati preparatele traditionale si vinurile de casa, sa va bucurati de simplitatea vietii de zi cu zi si sa participati la diferite munci sau la pregatiri de sarbatoare, sa vizitati pietele locale, sa luati lectii de gatit si sa urmariti sau chiar, daca doriti, sa invatati un mestesug traditional. 
In functie de perioada aleasa pentru a vizita tara noastra, vom putea organiza turul asftel incat sa includa vizite la festivaluri sau sarbatori traditionale ce au loc in diverse sate.

Tururile pe care le pregatim sunt personalizate luand in calcul interesele specifice pe care le aveti, asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru un model de program sau intrebari.