Visit to a cereal farm with a group of French farmers

Traditional sheep breeding

Constanta harbour - one of the biggest in Europe

Constanta harbour - one of the biggest in Europe

Constanta harbour - one of the biggest in Europe

Tururi agricole

Membra a Uniunii Europene din ianuarie 2007, Romania este scena unor intense schimbari sociale, politice si economice. 

Model de program

Agricultura este unul dintre sectoarele in care aceste schimbari se resimt foarte puternic, pentru ca o seama de noi reguli trebuie implementate. Este timpul marilor contraste si al unui proces de modernizare foarte intens.

Incepand cu anul 2005, agentia noastra a organizat diverse tururi agricole in Romania pentru asociatii, companii, licee si universitati din exteriorul Romaniei.  Aceste tururi includ vizite tehnice, intalniri cu reprezentanti din domeniul de interes al grupului, prezentari despre situatia agriculturii din Romania si, desigur, vizite culturale.

Printre cele mai importante obiective incluse pana acum in programele nosatre, putem mentiona: cea mai mare exploatare agricola din Uniunea Europeana (~ 64.000 h), silozurile din portul Constanta – cel mai mare port din Romania, precum si o gama variata de ferme detinute de cetateni romani sau de catre investitori straini.Pentru realizarea acestor tururi, cooperam cu companii de consultanta in agricultura, asociatii si cooperative din domeniul agricol si fermieri individuali.

Toate tururile noastre sunt personalizate, in functie de cerintele specifice fiecarui client, si pot aborda urmatoarele activitati:
• Productia cerealiera si a altor plante
• Cresterea animalelor
• Cresterea albinelor
• Industria alimentara
• Viticultura
• Silvicultura
• Vizite la Targuri si Expozitii Agricole
• Intalniri cu studenti si profesori universitari din cadrul facultatilor cu profil agricol, cu membri ai administratiei parcurilor nationale si altor arii protejate.

Tururile se adreseaza atat asociatiilor profesionale si companiilor, cat si fermierilor individuali, studentilor si profesorilor din domeniul agricol. Pentru mai multe informatii si propuneri de itinerarii, va rugam sa ne contactati.