Afternoon light

Altitude village in the Rucar-Bran culoir

Bicajel Valley

Bicajel Valley

Bicajel Valley

Bicajel Valley

Mountain biking

Reteaua de drumuri de tara si forestiere acopera o suprafata foarte larga, iar potecile montane si cele care leaga satele ofera rute foarte bune penttru bicicleta. 

Model de program

Muntii Carpati si dealurile de la baza lor gazduiesc una dintre ultimele civilizatii rurale ale Europei.  Prezenta acestei culturi traditionale cu care veti interactiona, care s-a nascut si s-a dezvoltat in stransa legatura cu padurea si poienile alpine, contribuie la completarea amintirilor despre experienta pe bicicleta in Romania, impreuna cu zonele naturale nealterate, un habitat pentru o fauna salbatica variata, un labirint de poteci montane folosite de localnici pentru a interactiona cu mediul lor.
Pe langa acestea, turul dobandeste si o puternica componenta culturala, pentru ca veti putea afla care este modul in care aceste comunitati supravietuiesc si prospera, conservandu-si modul de viata traditional. 

Tururile noastre sunt adaptate conditiei fizice a participantilor; putem organiza tururi cu grade de dificultate diferentiate, de la usor pana la avansat.

Pentru propuneri de itinerariu, nu ezitati sa ne contactati !