Bio cooking

Just cheese - great cheese

Pig specialities

Pig specialities

Pig specialities

Pig specialities

Bucatarie traditionala

Mozaicul cultural ce defineste Romania actuala se regaseste intr-o mare masura si in bucataria romanilor. Germani, turci, greci, unguri, tatari, secui, polonezi, bulgari, ucraineni si sarbi – fiecare si-a adus contributia la savoarea locala, influenta acestora nerezumandu-se doar la arhitectura locurilor, ci facandu-si foarte simtita prezenta in mentalitatea oamenilor si, desigur, in arta culinara romaneasca.

Sample Tour

Tururile noastre isi propun sa ofere mostre din variatele influente culinare apartinand diferitelor regiuni ale tarii.  Pe langa asta, ele cuprind si o gama variata de experiente: de la pregatirea mancarii impreuna cu familiile de tarani de la sat la lectii de gatit cu bucatarul-sef al unui cunoscut restaurant cu specific traditional, de la degustarea de branzeturi la o stana traditionala la experienta oferita de o masa pregatita de maicutele unei manastiri ortodoxe, de la vizitarea unei mine de sare la vizitarea unei pravalii cu produse organice, destinute de niste buni prienteni de-ai nostri.  Toate acestea contribuie la o experienta gastronomica completa, ce acopera peste doua treimi din tara noastra. Pe parcurs vom avea bineinteles o multime de oportunitati de a degusta vinuri romanesti, Romania fiind al 6-lea producator ca marime de vinuri din Europa.

Realizam itinerarii personalizate, in functie de interesele dumneavoastra, asa ca nu ezitati sa ne contactati pentru un model de program sau intrebari.