Equilibrium

Equilibrium

Equilibrium

Equilibrium

Equilibrium

Equilibrium

Activitati de iarna

Carpatii Romaniei acopera in jur de o treime din suprafata tarii.  Terenul nostru de joaca este astfel imens, iar noi ne putem bucura de el in voie, pentru ca stratul de zapada este prezent pentru cel putin 120 de zile pe an.

Model de program

Ski de tura, backcountry & freeride si ture cu rachete de zapada sunt posibile in combinatii variate, de obicei incepand din noiembrie/decembrie si tinand pana in mai/iunie in zonele mai inalte din Alpii Transilvaniei.

Se intampla des in Romania atunci cand te plimbi pe munte sau te apropii de crestele inalte sa te intalnesti cu localnicii, care isi coboara fanul din poienile alpine pe saniile trase de cai sau isi aduc cherestea din padure.

Statiunile de iarna (cateva dintre ele de o foarte buna calitate) acopera o mica suprafata in munti si, ca urmare, exista un spatiu de improvizare generos. Consultantul si principalul nosru ghid pentru activitatile de iarna este Ion Trandafir, un instructor de ski, care are 20 sezoane alpine si 10 sezoane de big mountain, campion national si international de freeride.  Moto-ul lui: „Global storming is my playground. Come and play!”

We make custom designed itineraries, so please contact us for sample tours or questions.